Skip to content
Guest room in DEKADA KOMUNIKACIJE office

O nama

Naša priča počinje 2017. kada smo osnovali tvrtku s ciljem posredovanja u zapošljavanju, usluge pozivnog centra i škole stranih jezika. 5 godina poslije imamo sveukupno preko 100 zaposlenika koji aktivno rade na ostvarenju ciljeva naših klijenata. Specijalizirani smo na njemačko govorno područje i u tom geografskom dijelu njemačkog jezika imamo naše stalne dugogodišnje partnere. Otvoreni smo uvijek za nove izazove i projekte.

Svakom našem djelatniku ostavljena je mogućnost za rad od kuće ili ureda, osiguravši mu IT opremu za rad.
Na taj način smo omogućili nesmetani rad za od kuće pod istim tehničkim uvjetima kao u uredu, a napose za vrijeme SARS-CoV-2 pandemije.
Tim IT stručnjaka unutar tvrtke svakodnevno radi na kvaliteti i sigurnosti naših projekata.

Zašto izabrati našu uslugu?

Naš brz i eksponencijalan rast produkt je naših kvaliteta, vrijednosti i vizija. Svojim klijentima, neovisno o profesiji, pružamo pojedinačan pristup i prilagođavanje na individualnoj i profesionalnoj razini, držeći fokus na njihovim zahtjevima i ciljevima.

Takav način poslovanja ostavlja naše klijente zadovoljnima, a nas obogaćuje novim znanjima i iskustvima koje koristimo u svim budućim poslovnim projektima.

Conference room DEKADA KOMUNIKACIJE

Individualan pristup

Svojim klijentima pristupamo individualno s potpunom pozornošću na detalje njihovih potreba i zahtjeva.

Brz odaziv

Korisničku podršku shvaćamo ozbiljno. Brzi, ali precizni odgovori na vaše upite naš su prioritet.

Vještina i pristupačnost

Naši agenti rade u skladu s našim vizijama i vrijednostima. Da bismo to ostvarili, pružamo im podršku u treningu, razvoju i motivaciji koja se odražava na našu suradnju s klijentima.

Naši partneri

hrHR